Medlemskommentarer

Kære Lobiister,
Her kan i skrive rosende kommentarer til hjemmeside, arrangementer, egnsretter og selvfølgelig osse om bob.

Email 21-03-2017

Claus salomonsen

Vedr. Bobregler😅 Jeg har i mange år spillede Bob og mødte en modstander der mente at han gerne måtte skyde min brikker ned bag min linie. Da jeg kun manglede 1 brik og han 7 blev han ved med at skyde min brik ned bag min linie. Jeg har altid spillede
med den regel: 1. Hvis jeg selv skyder mine egne brikker bag min linie, skal jeg selv skyde de ud over linien igen. 2. Hvis modstanderen skyder min brikker ned bag min linie, skal de/den lægges ind i midtercirklen. Hvad er det rigtige svar. Jeg har aldrig
oplevede denne situation før.

Email 08-02-2017

Formanden

Forslaget om spilledage i weekends mener jeg vi bør tage stilling til på den kommende generalforsamling. Mvh. Formanden

Email 05-02-2017

Æml1

Til De ærede medlemmer , Bestyrelsen og på prøven.Jeg vil bede De ærede medlemmer , Bestyrelsen og på prøven om at behandle mit forslag herunder på den kommende ordinære generalforsamling.Jeg foreslår at kampdage fremover afholdes (læs start tidspunkt) i tidsrummet Fredag kl.1800 til Søndag kl.1300

kh. Æml1

Email 24-12-2015

Æml1

Her fra BonAire ønskes i alle en glædelig Jul og et lykkebringende Nytår. Billedet viser al den julestemning der hersker her . Dykningen er fin , vandet 27 grader luften 30 Øllet koldt maden god såååådeee ikk så ringe.

kh. Æml1 og madammen.

Email 20-01-2013

æml1

ingen kommentar

Email 03-12-2012

god jul mvh. æml 1

Det minder mig om min safari i Afrika. En eller anden havde glemt proptrækkeren, og i flere dage havde vi ikke andet at leve af end mad og vand. (citat wc. fields)

Email 02-05-2012

Æml.1

Generalforsamlingen måtte desværre udsættes i sidste øjeblik , den ærede formand måtte desværre mele forfald midt i forretten , resten af de fremmødte overlevede både forret hovedret og dessert. Forbruget af drikkevarer vor umådelig beskedent , kun fire flasker rødvin og ganske få øl , så undertegnede har haft travlt med at rydde op i rest lageret i løbet af ugen , men forventer at være ædru i løbet af den kommende weekend. Se venligst kommende stævnedage for yderligere info.
Æml-1

Email 17-01-2012

Æml 1

Hej Allesammen , det er tæt løb hvà , vedr. resultater.
mvh.æml1

Email 05-01-2012

karl Erik

Gode LOBI ister

Der er sket en meget beklagelig fejl fra turneringsudvalgets side. Det er blevet oplyst at der skal spilles bob i Vestergade den 15 marts, dette er en fejl. Turneringen løber af stablen den 21 marts 2012.

Email 27-08-2011

Karl-Erik 2. grad

Kære LOBIISTER.
Sommeren går på hæld og vi skal snart til at dyrke idræt igen. Turneringsplanen vil snart blive offfentliggjort. For ikke at få lagt en turneringsaften midt i din vinterferie vil jeg yde den service at prøve at tage højde herfor hvis jeg bliver oplyst om datoer henover vinteren hvor det vil være svært for dig at spille BOB

Email 18-06-2011

Æml.1

I dag spiller vi kroket med madammer og det hele ( er der noget der hedder vand kroket ? )
HUSK STØVLER REGNTØJ OG SYDVEST

Email 13-05-2010

4. grad

Var det ikke rigtigt, at der er kroket med madammerne den 2. weekend i juni - i Lundby?

Email Hjemmeside 18-03-2010

ÆML.1GR

Kære Esben

Tillykke med dit bobspil , selvom du kun er 30 år , så kan du helt sikkert få megen glæde af at spille bob. Og det er da rart for os i LOBI at andre deler vores interesse. Men nu til det lidt mere tekniske , hvis ikke du kan få bob brikkerne til at glide rigtigt , kan jeg anbefale at du med kartoffelmel og en ganske almindelig grøn grydesvamp sliber/polerer overfladen på bordet . Derefter skal det rengøres med støvsuger og derefter en støvklud , så er bordet klar til at få strøet et nyt tyndt lag kartoffelmel på , men ikke for meget. Så er jeg sikker på at det "spiller"

mvh. ÆML 1gr.

Email 15-03-2010

esben

Kære bob international

Jeg har netop fået et bob-spil til min 30 års fødselsdag - og jeg er rigtig glad for det.
Desværre glider brikkerne ikke særlig godt. Jeg har forsøgt med kartoffelmel, men uden held.
Er der andet jeg kan gøre for at gøre pladen bedre?

med venlig hilsen
Esben

Email 01-03-2010

æml-1

Vinter vits

En lastvogn holder for rødt , bagved holder en lækker blondine , hun springer ud af sin bil og løber hen til lastvognen og banker på døren , chauføren ruller vinduet ned og blondinen fortæller ham at han taber sin last hvortil han trækker på skuldrene og siger nå. Det hele gentager sig ved det næste lyskryds og igen ved det næste , her bliver det dog for meget for chauføren som udbryder " hold kæft kælling jeg kører og salter "

mvh. æml-1