Medlemskommentarer

Kære Lobiister,
Her kan i skrive rosende kommentarer til hjemmeside, arrangementer, egnsretter og selvfølgelig osse om bob.

21-03-2017

Claus salomonsen

Vedr. Bobregler😅 Jeg har i mange år spillede Bob og mødte en modstander der mente at han gerne måtte skyde min brikker ned bag min linie. Da jeg kun manglede 1 brik og han 7 blev han ved med at skyde min brik ned bag min linie. Jeg har altid spillede
med den regel: 1. Hvis jeg selv skyder mine egne brikker bag min linie, skal jeg selv skyde de ud over linien igen. 2. Hvis modstanderen skyder min brikker ned bag min linie, skal de/den lægges ind i midtercirklen. Hvad er det rigtige svar. Jeg har aldrig
oplevede denne situation før.

08-02-2017

Formanden

Forslaget om spilledage i weekends mener jeg vi bør tage stilling til på den kommende generalforsamling. Mvh. Formanden

05-02-2017

Æml1

Til De ærede medlemmer , Bestyrelsen og på prøven.Jeg vil bede De ærede medlemmer , Bestyrelsen og på prøven om at behandle mit forslag herunder på den kommende ordinære generalforsamling.Jeg foreslår at kampdage fremover afholdes (læs start tidspunkt) i tidsrummet Fredag kl.1800 til Søndag kl.1300

kh. Æml1

24-12-2015

Æml1

Her fra BonAire ønskes i alle en glædelig Jul og et lykkebringende Nytår. Billedet viser al den julestemning der hersker her . Dykningen er fin , vandet 27 grader luften 30 Øllet koldt maden god såååådeee ikk så ringe.

kh. Æml1 og madammen.

20-01-2013

æml1

ingen kommentar

03-12-2012

god jul mvh. æml 1

Det minder mig om min safari i Afrika. En eller anden havde glemt proptrækkeren, og i flere dage havde vi ikke andet at leve af end mad og vand. (citat wc. fields)

02-05-2012

Æml.1

Generalforsamlingen måtte desværre udsættes i sidste øjeblik , den ærede formand måtte desværre mele forfald midt i forretten , resten af de fremmødte overlevede både forret hovedret og dessert. Forbruget af drikkevarer vor umådelig beskedent , kun fire flasker rødvin og ganske få øl , så undertegnede har haft travlt med at rydde op i rest lageret i løbet af ugen , men forventer at være ædru i løbet af den kommende weekend. Se venligst kommende stævnedage for yderligere info.
Æml-1

17-01-2012

Æml 1

Hej Allesammen , det er tæt løb hvà , vedr. resultater.
mvh.æml1

05-01-2012

karl Erik

Gode LOBI ister

Der er sket en meget beklagelig fejl fra turneringsudvalgets side. Det er blevet oplyst at der skal spilles bob i Vestergade den 15 marts, dette er en fejl. Turneringen løber af stablen den 21 marts 2012.

27-08-2011

Karl-Erik 2. grad

Kære LOBIISTER.
Sommeren går på hæld og vi skal snart til at dyrke idræt igen. Turneringsplanen vil snart blive offfentliggjort. For ikke at få lagt en turneringsaften midt i din vinterferie vil jeg yde den service at prøve at tage højde herfor hvis jeg bliver oplyst om datoer henover vinteren hvor det vil være svært for dig at spille BOB

18-06-2011

Æml.1

I dag spiller vi kroket med madammer og det hele ( er der noget der hedder vand kroket ? )
HUSK STØVLER REGNTØJ OG SYDVEST

13-05-2010

4. grad

Var det ikke rigtigt, at der er kroket med madammerne den 2. weekend i juni - i Lundby?

Hjemmeside 18-03-2010

ÆML.1GR

Kære Esben

Tillykke med dit bobspil , selvom du kun er 30 år , så kan du helt sikkert få megen glæde af at spille bob. Og det er da rart for os i LOBI at andre deler vores interesse. Men nu til det lidt mere tekniske , hvis ikke du kan få bob brikkerne til at glide rigtigt , kan jeg anbefale at du med kartoffelmel og en ganske almindelig grøn grydesvamp sliber/polerer overfladen på bordet . Derefter skal det rengøres med støvsuger og derefter en støvklud , så er bordet klar til at få strøet et nyt tyndt lag kartoffelmel på , men ikke for meget. Så er jeg sikker på at det "spiller"

mvh. ÆML 1gr.

15-03-2010

esben

Kære bob international

Jeg har netop fået et bob-spil til min 30 års fødselsdag - og jeg er rigtig glad for det.
Desværre glider brikkerne ikke særlig godt. Jeg har forsøgt med kartoffelmel, men uden held.
Er der andet jeg kan gøre for at gøre pladen bedre?

med venlig hilsen
Esben

01-03-2010

æml-1

Vinter vits

En lastvogn holder for rødt , bagved holder en lækker blondine , hun springer ud af sin bil og løber hen til lastvognen og banker på døren , chauføren ruller vinduet ned og blondinen fortæller ham at han taber sin last hvortil han trækker på skuldrene og siger nå. Det hele gentager sig ved det næste lyskryds og igen ved det næste , her bliver det dog for meget for chauføren som udbryder " hold kæft kælling jeg kører og salter "

mvh. æml-1

27-02-2010

4. grad

Min bror i Australien har sendt denne besked:
If You were around in 1919 and saw this poster....
Would You stop drinking????

23-01-2010

Kassereren

Var der overhovedet ingen som kunne finde ud af at skubbe proppen NED i flasken ??
Det virker lige som godt som at trække den OP !!

21-01-2010

formanden

Hvad kan man så lære af det? Køb kun med skruelåg

16-01-2010

Æml.1 gr

De ærede medlemmer samt bestyrelse.

Den kommende kampdag nærmer sig , og i den forbindelse kommer jeg i tanke om at jeg har glemt at købe rødvin til i aften , satans , hvilket faktisk får mig til at tænke på min sidste safari i Afika. En eller anden torskepande havde glemt proptrækkeren, og i flere dage havde vi ikke andet at leve af end mad og vand.

27-11-2009

Æml. 1

Kære Lobiister.
Det lader til at vor herre er opmærksom på vort største problem , se bare her.

En mand på sin Harley!

En mand er ude at køre en tur på sin Harley langs en af Californiens strande, da han pludselig ud af skyerne og med buldrende røst hører Guds stemme sige til ham: "Fordi du altid har været tro mod mig vil jeg opfylde et ønske for dig"!

Bikeren kørte ind til siden og sagde: "Byg en bro til Hawaii, så jeg kan køre derover så tit jeg har lyst".

Gud sagde: "Dit ønske er stort og materialistisk, tænk på de enorme udfordringer den slags foretagender vil kræve med at nå bunden af oceanet og alt det stål og cement der skal bruges. Det vil på det nærmeste udtømme mange resourcekilder. Jeg kan gøre det, men det vil være svært at retfærdiggøre sådant et materielt ønske. Tag dig lidt mere tid og tænk på noget, som om muligt kunne hjælpe hele menneskeheden ".

Bikeren tænkte længe over det. Til sidst sagde han: "Herre, jeg ønsker at jeg og alle andre mænd vil kunne lære at forstå kvinder. Jeg ønsker at finde ud af, hvordan hun føler inderst inde, hvad hun tænker når hun behandler mig med kølig tavshed, når hun græder, hvad hun mener når hun siger der ikke er noget galt, og hvordan jeg kan gøre en kvinde virkelig lykkelig".


Herren svarede: "Vil du ha' 2 eller 4 vejbaner på den bro"?

22-10-2009

Knud den Store

Dette er et usædvanligt flot stykke arbejde.
Man kan komme helt ud i det tåge/lys, som en verdensmester omkring bordet. Os på slottet på Birkevej har næsten ingen ord!!!
3.gr.

21-10-2009

Forman ved helt uegennyttigt at have oprettet denne hjemmeside.den

Blot stor ros fra formanden til æresmedlem af 4. grad, der i den grad agerer socialt og konstruktivt

21-10-2009

æml.1

Mysteriet om den manglende blærerøvs penus !!!!!

Er der et Æml. eller en i bestyrelsen der kan komme i tanke om hvem der vandt den nu savnede blærerøvspenus til generalforsamlingen , så kom endelig frem med det!!!!!! Den omtalte PENUS er bortkommen hos et ÆML eller bestyrelsen. hulk.

21-10-2009

liller

Hej Lobiister , sikken en fin en . Jeg skriver lige et par links som er tæt på vores LOBI.DK

Se LOBITO.DK LOBI.COM LOBI.NET , den ene af dem er ikke noget for mig.

mvh. liller

20-10-2009

Kassereren

Et bemærkelsesværdigt initiativ, - flot klaret.
Og det vil utvivlsomt blive endnu flottere med tiden