L O B I ©

(Lands Organisationen Bob International)

På vej mod 19 års jubilæet !!!!

 

 

 

Typiske egnsretter nydt i forbindelse med de afholdte stævner

 

19-02-98StiftendeGeneralforsamling:Liller: Skipper labskovs!!

20-03-98      Karl-Erik     Dyreryg (næsten selv-død)

06-10-98      Knud          Gule ærter

Ukendt dato. Finn           Stegt flæsk

 

13-01-99      Ole             Oksehaleragout

17-10-99      Anders        Reistaffel

 

16-03-00         Liller               Brunkål

19-06-00      Karl-Erik     Stegt Rødspætte

19-09-00      Knud           Hakkebøf

 22-11-00     Ole              Lammekølle

Ukendt dato  Finn            Flæskesteg

 

20-04-01          Liller               Gås + and + LOBI-lagkage

17-09-01      Finn            Indbagt mørbrad + æblekage

06-11-01      Karl-Erik     Stegt ål + æblekage

23-01-02      Knud           Højt belagt smørrebrød

07-03-02      Ole              Tunet Ananas + Skelskørgryde

 

19-04-02         Liller                Bornholmerhane + æblekage

09-09-02      Finn            Roastbeef + tærte m/Cremefraîche

12-11-02      Ole             Kogt oksebryst m/peberrodssovs + is m/saft

11-12-02      Knud          Crebinetter og Citronfromage (Mums!)

27-02-03      Mogens       Sporvognskål og is m/saft

 

11-04-03         Liller               Skaldyrscocktail, indbagt mørbrad + køkkenchefens special

08-09-03      Finn            Indbagt mørbrad + Regnbueis

04-11-03      Ole              Stegt fasan + Ananas m/druer                

17-12-03      Knud (nu med frue)        Havnelaks + is

29-01-04      Karl-Erik     Kokossuppe og Thaimad

 

16-04-04         Liller                Gadekærskrebsesuppe, indbagt oksemørbrad og Rubinsteinerkage

13-09-04      Finn            Ungarsk Gulash og islagkage

16-11-04      Ole              Glasseret Medister m/stuvet hvidkål og gammel ost m/det hele

26-01-05      Knud          Fyldt kalkun m/Dragørsalat og hindbærfromage m/makronflødeskum

24-02-05      Karl-Erik     Forloren hare m/tyttebærsorbet og vild(t)sovs samt hindbæris

 

08-04-05         Liller               Gadekærskrebsesuppe, indbagt ”KO” og Rubinsteinerkage

17-10-05      Ole             Rejecocktail i appelsinrand og grydestegt kylling

09-11-05      Knud          And a’la Birkevej og Portvinsmousse

09-01-06      Finn           Ikke registreret – sorry !   

29-03-06      Karl-Erik   Kokossuppe og Thaimad

21-04-06      Liller         Tørret skinke m/æg Royal, Playboyragout og   Chokoladekage m/tilbehør

09-10-06      Karl-Erik    Hamburgryg m/grønt

14-11-06      Knud         Beuf Stroganof og rugbrødslagkage

10-01-07      Ole            Rødbeder m.m. og Portergryde

08-03-07      Finn           Gulash og ris a’la mande

 

13-04-07         Liller              Tun-mousse, 400 gr. Pragtbøf og Choko Pandekager

08-10-07       Finn          Pizza og Symfoni m/flødeskum m.m.

01-10-07       Karl-Erik   Skipperlabskovs og sprængte æbler m/honning

12/12-07       Knud         Hvidløgsstegte rejer, Osso Buco og risalamande

06-03-08       Ole            Rejecocktail og stegt ”Sortand” m/hele svineriet

 

25-4-08             Liller             Pizza, Spagetti Bolognese og Hindbær-Marengs kage

6-10-08         Finn           Kalkunsteg m/tilbehør og Tropical Icecream.

12-11-08       Ole            Røget torskerogn / Glaseret Hamburgerryg (Hjerteforeningen)

21-01-09        Knud        Oliven- +tuntapenade / Pangasius/salat & Islagkage

05-03-09        Karl-Erik   Oksefilet bl.a. m. salat / Mandelrand m. IS-creme   
24-04-09         Liller        Skipper Labskovs  /  11 års kage
19-10-09         Knud        Capaccio, Chick a la Birkevej m. sauce + tiramisu ! (3! retter)  
24-11-09    Ole Rogniforskelligudformning+ Boeuf Bourguignon 
27-01-10   Finn               Flæskesteg med super sprød svær og sovs + Marcipantærte med chokoladebund og frugtlag
04-03-2010   Karl-Erik   Reistaffel mit alles und daher skovbær-is i chokoladebund. 

Smiler stort
 23-04-2010  Liller  Baskisk tomatsuppe som smeden laver den. Græsk Stifatha som mor laver den. Klassisk æblekage i dertil indlagt pause.
30-11-2010 Knud, Tunmousse (mums), Shepards Pie (muumms) og de-luxe æblekage med kanel og det hele. Tre retter igen i år!!!!
29-12-2010 Finn, Juleturnering! Maxihakkebøf med masser af bløde løg med den rigtige sovs og tilbehør samt RISALAMANDE surprise!
12-01-2011 Karl-Erik; Karrysuppe med ananas og rejer - OG saltindbagt svinemørbrad Vildmed brasede kartofler.
10-02-2011 Ole: Kedelig ret af stegt okse, men vi kom da igennem det.
25-03-2011 Liller (generalforsamling igen). Potente citron-blandede skaldyr. Wienerschnitzel med citron, kapers, peberrod og det hele (der blev helt stille!). Citronfromage med bob/lobi-logo til skue.
25-10-2011 Finn, NY SÆSONSTART med Boef Stroganoff! i meget præsentabelt følge med persillebelagt kartoffelmos. Efterfølgende super æblekage. 
29-11-2011  Knud, Fræk Mulla-mum-ba-suppe. (beriget hønsekødssuppe) Sådan!
04-01-12 Ole: Så kom vi i gang med det nye kalenderår med en egnsret fra Indien: Krydrede store rejer i kokussovs og med ris til - til dessert lidt frugt i mundrette stykker.
10-10-12 Finnsk tunbøf a'la wasabi samt islagkage. Mumsfilibaba!!
22-11-12   Olesk kryddersmør med velhængt bøf og bagte kartofler som tilbehør. Fantasiløs dessert bestående af ananas og andet frugt.
28-02-13 Karl-Erik: Spørg Lisbeth, hvad det nu var?
11-04-13 Ole: Et uforglemmeligt måltid. Hvad skal man med fjender, når ens venner kan lave sådan noget hundeæde.
03-05-13 Liller: Generalforsamling Verdens bedste bøf og alt det gode han kunne hælde på os. Nogen husker svagt, at vi vistnok fik portvin til desserten.
28-10-13 NY SÆSON! Liller gjorde det igen! Grillkylling, regnbueis og derefter æblekage. Slurp.
19-11-13 Ole: Valgflæsk (pulled) med dressing og søpindsvin med sur is.
21-01-14 Karl-Erik: Kanel-rullede kyllinger med super tomatsalat a-la Jamie Oliver samt budding med rød kirsebærsovs!
14-02-14 Finn: Store hakkebøffer med svampesovs og rødbedesalat samt dertil kartofler og bønner. Figner i is og flødesmovs...
17-03-14 Ole strammer grebet uden dessert men med forretten æg og kaviar med usund dressing. Derefter Mettes gryderet med flutes og tomatsalat.
15-08-14 Generalforsamling. Liller lægger fra land med en lækker krabbehalesalat - derefter gårdkylling i sovs med både chili- og anden agurkesalat DOK sagde det. Senere creme brulé med hjemmelavede hindbær - både naturel og som sovs...!

24-11-14 Jens serverer sildemad med karrysalat samt gullasch med kartoffelmos dertil - MUMS.

22-01-2015 Hos Finn fik vi nationalretten: Stegt flæsk med persillesovs samt chokolademusse fra Lone og Oles potte.

25-02-2015 Hos Ole Beriget bøf stroganoff med bagte kartofler og italiensk sorbet med is og årstidens frugter. 
18-03-2015 Hos Karl-Erik er julen ikke forbi, så det bliver lækker andesteg med rødkål, gele og sovs efterfulgt af citronfromage til dessert og portvinen blev også hentet frem.. 

24-04-2015 Generalforsamling igen. Hos førstegraden med en førstegrads menu med rejecocktail de luxe med New Zealandsk hvidvin. Derefter danske krebinetter med nye kartofler, gulerødder og blomkålssåse! Tilhørende magnum-flasker af herlig Italiano vin. Dessert i form af jordbær trifli med port og marsala. DONK! Den sad.

21-10-2015 Jens har fundet gule ærter mit alles, O.P. Andersson og sæsonens øl - is med danske blå- og hindbær. Tak for det!
16-11-2015 Rust bøf, bernaise, rødbede- og kaninsalat BANG! Og derefter italiensk is med Tasties mer BANG!
08-12-2015 Niels (og vistnok også Kirsten) har fundet fisketallerken med stenbidderrogn, laks, rejer asparges og rødløg med frisk cremesauce frem. Og Oksekuvette med italiensk pesto, ost, spinatsuffle pommes frites fra hjemmet - dertil salat med mange spændende ingredienser - rødkål, gulerodsstave, valnødder og andet godt guf samt rabarberkompot. Bemærk ingen sovs! Afslutningsvis en solbærkage med is. DONK, det var godt!

18-01-2016 Ole serverer mexicanske chips med ost over - og dertil spændende dip med rejer og rød peber. Fortsætter i peberkategorien med chili con carne - masser af sovs - og flûtes dertil. Dessert med friske appelsinskiver i Contreu og mandler hældt over. Rødmer

29-02-2016 Karl-Erik har pakket nogle dolmer ind i kål. Dertil spændende salat, små faste kartofler og karry-pynt. Citronfromage med følelse og rom dertil ligeså. Tok!

04-04-2016 Generalforsamlingsdinner hos Liller bestående af superp spændende løgsuppe, luksusbiksemad med spejlæg og det hele samt russisk budding lige i plet (beriget så meget, at det kunne mærkes på spillet){#smileys123.tonqueout} 

04-10-2016 Niels serverer spændende løs salat med caspaccio (eller hvad det nu hedder), Kærlighedsgryde og dessert i form af solbærkage med slankeskum. Tre retter igen!

15-11-2016 Jens tryller en lækker lakseteaser frem til forret. Skipperlapskovs med nogen rødbede gør underværker. Vi slutter af med en slankende pandekage med is og maltekstrakt. Bum!

01-12-2016 Hos Formand Finn finder vi cremet aspargessuppe med hjemmebagt flûte, gullash med ris, porrer, appelsin, lækre rødbedetilbehør og hjemmebagt flûte samt risalamande , som vor mormor lavede den. Dertil hvid, rød port og Harboe... 3 retter igen!!

10-01-2017 Ole tager chancen med hjerter i flødesovs og kartoffelmos -- blandet modtagelse men ikke helt fiasko. Derefter rødgrød med fløde (eller noget der ligner) -- med bedre modtagelse.

23-02-2017  Hos Karl-Erik: Lækker cremet kartoffelsuppe (Finn måtte have flere gange) og bagefter super spændstig lakseside med utraditionelle røde peberkorn i ciderlage - dertil kartofler og spinatsovs.

31-03-2017 Til generalforsamling hos Liller serveres Thailandsk inspireret suppe med tom-yum, altlanterhavsfisk og stillehavskrebsdyr. Herefter kalvefillet fra Dalmose så mør som smør med nye kartofler SOVS og grøntsager. Og Rubinsteinkage! Dertil god vin og port. Det er ikke set bedre i vor tid.